Select Page

On Track

Een app boordevol e-Learning content om jou alles te leren terwijl je op de bus wacht.

Opdrachtgever: &samhoud Creative Tech & Ahold Delhaize
Diensten: Co-Create, Produce, Realize
Jaar: 2021

Stel je voor dat bekendste Nederlanders jou alles leren over hun vak. Samen met &samhoud Creative Tech in opdracht van Ahold Delhaize hebben we een app gevuld met meer dan 100 video’s zodat jij jezelf kan ontwikkelen.

Omdat alle videocontent verticaal moest zijn voor in de app, heeft Foxity een eigen ‘Vertical Video Rig’ ontwikkeld die helemaal is samengesteld met het oog op mobiliteit. De Rig was ook uitgerust met een oplossing zodat regie ten alle tijden mee kon kijken op ofwel hun mobiele telefoon of via een externe monitor op set.

Vertical Video Rig
Set op locatie

Tijdens de productie waren er meerdere opnamedagen per week. De content werd in razend tempo inhoudelijk gemonteerd, waarna de regie bij Foxity  aanschoof om de puntjes op de i te zetten.

Gedurende dit proces kwamen ook de app-developers van &samhoud bij Foxity terecht. De content moest een hoge resolutie hebben, maar niet te veel data in de app gebruiken. Samen met &samhoud hebben we de optimale codec en instellingen gevonden, zodat de bestanden zo klein, maar hoogwaardig mogelijk waren voor de ultieme gebruikerservaring.

Uiteindelijk zijn er iets meer dan 120 afleveringen gemaakt voor On Track. Er zijn ongeveer 20 opnamedagen aan te pas gekomen en vele montage uren in gestoken.

Doordat &samhoud en Foxity de handen ineen hebben geslagen, kwam er een productie op gang waarin Co-Create, Produce and Realize een samenspel werden.

Geïnteresseerd geworden in de app?

google-play-badge - Doorsafe Nederland

App Store logo and symbol, meaning, history, PNG