Select Page

Strategiedagen

Amsterdam UMC Strategiedagen

Videoregistratie binnen 1 dag op het intranet

Opdrachtgever: &Samhoud Media

Diensten: Productie, post-productie en oplevering

Jaar: 2020


Wanneer je als bedrijf het management eropuit stuurt om inspiratie op te doen in een congres, dan is het belangrijk dat deze inspiratie uiteindelijk terechtkomt bij alle medewerkers. Deze managers kunnen hierin hulp krijgen van een videoregistratie van de dag. Maar hoe zorg je ervoor dat deze actueel is?

&samhoud Consultancy heeft ondersteunt in het ontwikkelen van de nieuwe strategie die benodigd was na de fusie tussen het Amsterdam AMC en Amsterdam VUmc. Deze strategie werd overgedragen aan het personeel van het Amsterdam UMC in een tweedaags strategie-evenement. Deze strategiedagen bestonden uit verschillende activiteiten en lezingen. 

De wens was om deze activiteiten, de lezingen en de progressie van de twee dagen vast te leggen. Als kers op de taart kwam de vraag of in de ochtend van dag 2 vast een sfeerimpressie getoond kon worden van dag 1 zodat er vol inspiratie aan de tweede dag begonnen kon worden.
Verder was het van belang om de dag na het evenement een sfeerimpressie op het intranet beschikbaar te hebben zodat leidinggevenden met hun teams de inspiratie uit de strategietweedaagse konden overbrengen.

Door naast een cameraman ook een editor naar de locatie te sturen werd het team in staat gesteld om materiaal snel uit te wisselen en specifiek te overleggen over de beelden. Zo werd er geen onnodig beeldmateriaal gefilmd. Daarnaast kon de editor direct met nieuw beeldmateriaal an de slag. Hierdoor werd het proces in een stroomversnelling gebracht en kon er binnen een aantal uur video’s worden gedeeld met het personeel.

Gemiddeld aantal views op YouTube